Rett ved alt!

Sjøgløtt ligger veldig sentralt i Kvadraturen, og har gangavstand til de aller fleste av byens serverdigheter – det er nesten ikke den ting som ikke er tilgjengelig innen noen få minutters gange!

Severdigheter

Det kan nevnes så mangt som ligger nærmest rett utenfor døren til Sjøgløtt Hotell – som Bystranda, Kilden, det nye Aquarama, Fiskebrygga, bystranda, småbåthavna og gjestehavna. Vi ligger også to kvartaler unna gågaten Markens gate hvor man finner mange av byens restauranter og utesteder, i tillegg til butikker og kjøpesentre. Skal du til Sørlandssenteret eller Dyreparken, går bussen flere ganger i timen tre minutters spasertur unna, og på sommeren går det egen buss til Kaptein Sabeltannforestillingen som stopper rett utenfor døren!

Aquarama

Våren 2013 åpnet Sørlandets største badeanlegg dørene. Aquarama byr på treningssenter, badeland og et fantastisk spa. Sjøgløtt Hotell har inngått en avtale slik at våre gjester kan nyte Aquaramas tilbud for en billig penge – noe som passer utmerket, siden Aquarama ligger en 200 meters spasertur unna!